поевтин билет

Таг
2Вести

СТУДЕНТИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ ЗА 50 ОТСТО ПОЕВТИН БИЛЕТ ВО КУЛТУРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

ПОЕВТИН БИЛЕТ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ДО 10 ЈУНИ