Пол Мескал

Таг
2Вести

ВАЖНО МИ БЕШЕ ДА ИЗГЛЕДАМ КАКО ВОИН, А НЕ КАКО МОДЕЛ ЗА ДОЛНА ОБЛЕКА, ВЕЛИ ПОЛ МЕСКАЛ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЈАТА ВО „ГЛАДИЈАТОР 2“