ГРУЕВСКИ СЕ ОГЛАСИ НА ФЕЈСБУК, УНГАРИЈА ПОТВРДИ ДЕКА ПРЕБЕГНАЛ ВО БУДИМПЕШТА И БАРА АЗИЛ