СОПРУГАТА НА ПОЛСКИОТ АМБАСАДОР ДОНИРАШЕ 50 КНИГИ ОД ПОЛСКИ АВТОРИ ЗА ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА