поминување

Таг
2Вести

НОВООТКРИЕНАТА КОМЕТА НИШИМУРА БИ МОЖЕЛА ДА БИДЕ ВИДЛИВА СО ГОЛО ОКО ВИКЕНДОВ

ЛЕДЕНА КОМЕТА ЌЕ ПОМИНЕ ПОКРАЈ ЗЕМЈАТА ЗА ПРВПАТ ПО 50.000 ГОДИНИ, ЌЕ БИДЕ ВИДЛИВА И СО ГОЛО ОКО