поп-ѕвезда

Таг
3Вести

ПАПАРАЦИТЕ СЕ НЕГАТИВЦИ ВО ФИЛМОТ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, НЕ НЕЈЗИНИОТ ПОРАНЕШЕН СОПРУГ, РЕЧЕ РЕЖИСЕРКАТА ТЕЈЛОР-ЏОНСОН

БОРБАТА БЕШЕ СИЛНА, НО ПОБЕДИВ, ЏЕНЕТ ЏЕКСОН ПРОГОВОРИ ЗА ДЕПРЕСИЈАТА