породилно отсуство

Таг
2Вести

САД ИМААТ 782 МИЛИЈАРДЕРИ ПОВЕЌЕ ОД ФИНСКА, НО СЕ ДАЛЕКУ ОД НЕЈЗИНИОТ СТАТУС НА НАЈСРЕЌНА ДРЖАВА

ЈАПОНСКИ МИНИСТЕР НАПРАВИ ПРЕСЕДАН И ЗЕДЕ ПОРОДИЛНО ОТСУСТВО