Порто

Таг
2Вести

ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ ИСТОВРЕМЕНО НА ФАНТАСПОРТО ВО ПОРТУГАЛИЈА И НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД

НОВАТА ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА НА ПОРТО ОД 105 МИЛИОНИ ЕВРА Е ПОСВЕТЕНА НА ВИНОТО И ЧОКОЛАДОТО