портрет

Таг
2Вести

ПОРТРЕТ НА МЕРИЛИН МОНРО ОД ВОРХОЛ ЌЕ СТАНЕ НАЈСКАПАТА СЛИКА ОД 20. ВЕК

РЕДОК ПОРТРЕТ НА МЛАДИОТ МОЦАРТ ПРОДАДЕН ЗА ЧЕТИРИ МИЛИОНИ ЕВРА