Португалија

Таг
15Вести

РОНАЛДО СОБОРИ СВЕТСКИ РЕКОРД СО 197. НАТПРЕВАР ЗА ПОРТУГАЛИЈА

ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ ИСТОВРЕМЕНО НА ФАНТАСПОРТО ВО ПОРТУГАЛИЈА И НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД

ПОРТУГАЛСКОТО КУЧЕ БОБИ ПРОГЛАСЕНО ЗА НАЈСТАРО ПОЗНАТО КУЧЕ ВО ИСТОРИЈАТА

СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ ОД ПОРТУГАЛИЈА ДО СИНГАПУР И ПОПАТ ДА СЕ ПОСЕТАТ ПАРИЗ, МОСКВА И ПЕКИНГ

ПОРТУГАЛИЈА ПРОИЗВЕДУВА НАЈМНОГУ ВЕЛОСИПЕДИ ВО ЕВРОПА, ИАКО НЕМА ГОЛЕМИ БРЕНДОВИ

РОНАЛДО ПОСТАВИ НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД СО 111 ГОЛОВИ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА

ЖОЛТИТЕ ТРАМВАИ СЕ ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА НА ЛИСАБОН КОЈА ИСЧЕЗНУВА

МАДЕИРА ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈБЕЗБЕДЕН ОСТРОВ ЗА ОДМОР ВО 2021, НА ЛИСТАТА ДОМИНИРААТ ПОРТУГАЛСКИ И ГРЧКИ ОСТРОВИ

ПОРТУГАЛИЈА ГО ОТВОРА НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКИ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ