Последниот Џедај

Таг
3Вести

„ПОСЛЕДНИОТ ЏЕДАЈ“ ЗА НЕПОЛНИ ТРИ НЕДЕЛИ ЗАРАБОТИ НАД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

ЖУРКА СО ЅВЕЗДИТЕ ОД „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПОСЛЕДНИОТ ЏЕДАЈ“ ВО СКОПЈЕ

ПРИНЦ ВИЛИЈАМ И ПРИНЦ ХАРИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПОСЛЕДНИОТ ЏЕДАЈ“