постери

Таг
2Вести

ТОА ШТО ЌЕ СЕ ЗАЧУВА Е КУЛТУРА – ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЈА ИЗЛОЖИ ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ПЛАКАТИ И ПОСТЕРИ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЈА ПОКАЖУВА СВОЈАТА БОГАТА КОЛЕКЦИЈА ПЛАКАТИ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ