пожар

Таг
12Вести

НАЈГОЛЕМОТО ДРВО НА СВЕТОТ ЗАВИТКАНО ВО ФОЛИЈА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА

ФИЛИПЧЕ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ДВА ДЕНА ПО ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВО

ФРАНЦИЈА ЌЕ ИСЕЧЕ 1.000 СТАРИ ДАБА ЗА ДА ЈА ОБНОВИ КУЛАТА НА НОТР ДАМ

НЕВЕРОЈАТНИТЕ РАЗМЕРИ НА ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА – НА СЕКОИ 24 ЧАСА ИЗГОРИ ПОВРШИНА ГОЛЕМА КОЛКУ ВАШИНГТОН

УЧЕНИК ОД БИТОЛА ИЗМИСЛИ УРЕД ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПОЖАРИ ПРИ ЗЕМЈОТРЕС

ФРАНЦИЈА ЌЕ РАСПИШЕ МЕЃУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА НОВА КУЛА НА НОТР ДАМ

СОПРУГОТ НА САЛМА ХАЈЕК ЌЕ ЈА ПОМОГНЕ ОБНОВАТА НА НОТР ДАМ СО 100 МИЛИОНИ ЕВРА

НОТР ДАМ – БИСЕР НА СВЕТСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО СО НЕПРОЦЕНЛИВИ БОГАТСТВА

ПОЖАРИТЕ ПУСТОШАТ НИЗ ЕВРОПА ПО СУШНИТЕ ЗИМА И ПРОЛЕТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)