пожарникари

Таг
2Вести

ХЕРОИТЕ НА ГРАДОТ – НОВ МУРАЛ НА СКОПСКАТА ПОЖАРНА КУЛА

ЗАТВОРЕНИЦИ МАСОВНО СЕ ПРИЈАВУВААТ ДА ГАСАТ ШУМСКИ ПОЖАРИ ВО КАЛИФОРНИЈА