Прада

Таг
2Вести

ИДНИТЕ АСТРОНАУТИ НА НАСА ЌЕ НОСАТ „ПРАДА“

„ПРАДА“ АНГАЖИРАШЕ ХОЛИВУДСКИ АКТЕРИ КАКО МАНЕКЕНИ ЗА РЕВИЈАТА ВО МИЛАНО