права

Таг
2Вести

СУДОТ ВО ЕКВАДОР ПРЕСУДИ ДЕКА ЗАГАДУВАЊЕТО ГИ ПРЕКРШУВА ПРАВАТА НА РЕКАТА КОЈА МИНУВА НИЗ ГЛАВНИОТ ГРАД КИТО

МАРШ НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ, ГИ ОБЕЛЕЖАА МЕСТАТА ШТО НЕ ИМ СЕ ПРИСТАПНИ