правила

Таг
2Вести

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ВО ТОКИО ВЕЌЕ НЕМА ДА МОРА ДА ИМААТ ЦРНА КОСА

КОГА ЌЕ СТАНЕ ВОЈВОТКА, МЕГАН МАРКЛ ЌЕ МОРА ДА ПОЧИТУВА НЕКОИ СТРОГИ ПРАВИЛА