„Пред дождот“

Таг
2Вести

ФАЛА МИЛЧО ШТО БЕВ ДЕЛ ОД ТВОЈОТ СОН, РЕЧЕ ШЕРБЕЏИЈА НА 25-ГОДИШНИНАТА ОД „ПРЕД ДОЖДОТ“

И РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ДОАЃА ЗА ЈУБИЛЕЈОТ 25 ГОДИНИ ОД ПРЕМИЕРАТА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“ НА МАНЧЕВСКИ