„Преекспонирано“

Таг
2Вести

ПЕТ МЕСЕЦИ ПО СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА, „ПРЕЕКСПОНИРАНО“ НА ВЕНИНОВА СЕ ПРИКАЖА И ПРЕД ДОМАШНАТА ПУБЛИКА

„ПРЕЕКСПОНИРАНО“ НА ВЕНИНОВА ВО ГЛАВНАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО КАТАНИЈА