ЖУРКА СО ЅВЕЗДИТЕ ОД „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ПОСЛЕДНИОТ ЏЕДАЈ“ ВО СКОПЈЕ