претседател Стево Пендаровски

Таг
4Вести

СО 77 МАЖИ И 43 ЖЕНИ ПРАТЕНИЦИ КОНСТИТУИРАНО ДЕСЕТТОТО СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА

СОПРУГАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ СО „5 ПЛУС“ ЌЕ РАСКАЖУВААТ ПРИКАЗНИ ЗА ИНСПИРАТИВНИ ЛИЧНОСТИ

ПРВИТЕ 40 СЕ НАЈТЕШКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА 40. „БРАЌА МАНАКИ“ ВО БИТОЛА

НЕМА ПРОСПЕРИТЕТ АКО НАЈДОБРИТЕ СИ ЗАМИНУВААТ НАДВОР, РЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ НА ИНАУГУРАЦИЈАТА