превод

Таг
3Вести

РАСКАЗИ НА МАЈСТОРОТ НА ХОРОР ЖАНРОТ ЛАВКРАФТ ПРВПАТ ПРЕВЕДЕНИ НА МАКЕДОНСКИ

ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА „ДРАГИ“ ЗА НАЈДОБАР ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

КНИГАТА „ЛИРСКИ ЕЛЕГИИ“ НА ПОЕТОТ И ДОКТОР АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ПРЕВЕДЕНА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК