прием

Таг
3Вести

АМБИЕНТОТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАНАЃУРИ ПРЕНЕСЕН ВО СКОПЈЕ НА ПРОСЛАВАТА НА 4 ЈУЛИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ТРАМП ОРГАНИЗИРАШЕ ПРИЕМ ЗА СПОРТИСТИ ВО БЕЛАТА КУЌА СО 300 БУРГЕРИ И ПИЦИ

РОДЕНДЕНОТ НА БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА ПРОСЛАВЕН СО ПОП-РОК ЗАБАВА ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)