СОПРУГАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ СО „5 ПЛУС“ ЌЕ РАСКАЖУВААТ ПРИКАЗНИ ЗА ИНСПИРАТИВНИ ЛИЧНОСТИ