ХОЛАНДСКАТА ПРИНЦЕЗА АМАЛИЈА ПОЛНИ 18 ГОДИНИ – РАБОТЕЛА КАКО КЕЛНЕРКА И ВЕЛИ НЕ Е СПРЕМНА ДА ГО НАСЛЕДИ ТРОНОТ