принцезата Мако

Таг
2Вести

БИВШАТА ЈАПОНСКА ПРИНЦЕЗА МАКО ГО ПОЧНА ЖИВОТОТ НА ОБИЧНА ГРАЃАНКА ВО ЊУЈОРК

ЈАПОНСКАТА ПРИНЦЕЗА МАКО СЕ ОТКАЖА ОД МИЛИОН ДОЛАРИ И КОНЕЧНО ЌЕ СЕ ВЕНЧА СО КОЛЕГА ОД ФАКУЛТЕТ