ОД ИНТЕРНЕТ МЕМИЊА ДО ЅВЕЗДИ НА „ВОГ“ – ЗАЕДНИЧКО ИНТЕРВЈУ НА ПРИНЦЕЗИТЕ БЕАТРИС И ЈУЏИНИ