принцот Нарухито

Таг
2Вести

БУРГЕР ОД 3 КИЛОГРАМИ И 900 ДОЛАРИ ВО ЧЕСТ НА НОВИОТ ЈАПОНСКИ ЦАР

СО НОВИОТ ЦАР, ВО ЈАПОНИЈА НАСТАПУВА ЕРАТА НА РЕД И ХАРМОНИЈА