ПОЛИЦАЈЦИ СО АВТОМАТСКИ ПУШКИ УПАДНАА ВО СКОПСКИ ДИСКОТЕКИ, ПРИВЕДЕН СОПСТВЕНИКОТ НА „СЕКТОР 909“