„Прљаво казалиште“

Таг
2Вести

„ПРЉАВО КАЗАЛИШТЕ“ СТАНА „ХОУРА ГРУПА“

ПО 45 ГОДИНИ СЕ РАСТУРИ „ПРЉАВО КАЗАЛИШТЕ“, СЕ СКАРАА ДВАЈЦАТА ОСНОВАЧИ НА БЕНДОТ