проба

Таг
2Вести

МНТ ГИ ПОЧНА ПРОБИТЕ ЗА НОВАТА ПРЕТСТАВА „ИВАНОВ“ ОД ЧЕХОВ

ПРЕМИЕРАТА НА „ЕДЕН МЕСЕЦ НА СЕЛО“ НА МАЏЕЛИ ВО МНТ ВО СЕПТЕМВРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)