„Проблемот на Тина“

Таг
2Вести

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ И „ПРОБЛЕМОТ НА ТИНА“ ВО ОФИЦИЈАЛНАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ФЕСТИВАЛОТ ХОЛИШОРТС ВО ХОЛИВУД

КРАТКИОТ ФИЛМ „ПРОБЛЕМОТ НА ТИНА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 30 ЈУНИ ВО ПАРКОТ НА МКЦ