продуцент

Таг
2Вести

НАД 4.000 ДИЏЕИ ВО СВЕТОТ ЈА ПУШТААТ НАШАТА МУЗИКА, ВЕЛАТ ОД „КАФЕ ДЕ АНАТОЛИЈА“ ОД ИСТИБАЊА, ВИНИЧКО

23-ГОДИШНИОТ ДРАГИ ИВАНОВ РАБОТИ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ЗА ПРОДУЦЕНТОТ НА ЕМИНЕМ И НИКИ МИНАЖ