„ФЕРАРИ“ ИМА ПРОФИТ ОД 69.000 ЕВРА ОД СЕКОЕ ПРОДАДЕНО ВОЗИЛО, НАЈМНОГУ ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА