КОНЦЕРТОТ „ГРУВ“ ВО НОБ ЌЕ ГИ СПОИ ЏИМИ ХЕНДРИКС И КЛАСИКА СО 3-Д ВИЗУЕЛНИ ЕФЕКТИ