протеза

Таг
2Вести

ТИНЕЈЏЕР ОД ШПАНИЈА СИ НАПРАВИ ПРОТЕЗА ЗА РАКА ОД ЛЕГО КОЦКИ

МОДЕЛ БЕЗ НОГА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО НА ИЗБОРОТ НА МИС ИТАЛИЈА