„Прво па женско“

Таг
2Вести

КОНЦЕРТ НА 10 КАНТАВТОРКИ ЗА ЈУБИЛЕЈОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ПРВО ПА ЖЕНСКО“ НА 31 АВГУСТ

ТЕЛОТО И ТЕЛЕСНОСТА СЕ ВО ФОКУСОТ НА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ПРВО ПА ЖЕНСКО“