работилници

Таг
2Вести

ВО ВЕЛЕС СЕ ОДРЖА ПРОДАЖНА ИЗЛОЖБА НА ИЗРАБОТКИ ОД ЛЕТНИТЕ ДЕТСКИ РАБОТИЛНИЦИ, ПАРИТЕ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ЦЕЛА ГОДИНА ЌЕ ОРГАНИЗИРА РАБОТИЛНИЦИ ЗА ШКОЛИТЕ