рачна изработка

Таг
2Вести

РАЧНО ИЗРАБОТУВАМ ВИОЛИНИ ИАКО НЕ СУМ ВИОЛИНИСТ, ВЕЛИ ПЕЈАЧОТ ВЕЈЧЕСЛАВ ПОПОВСКИ, КОЈ ОСВОИ СРЕБРО НА НАТПРЕВАР ВО АМЕРИКА

ИЗЛОЖБА НА ФИЛИГРАНСКИ НАКИТ И ЕДУКАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ВО ЧИФТЕ АМАМ