Раде Јовчевски-Корчагин

Таг
3Вести

ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД „КОРЧАГИН“ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ПОРАНЕШЕН СОУЧЕНИК

МАТУРАНТИTE ОД „КОРЧАГИН“ ДОНИРАА ТАБЛЕТИ И МЕМОРИСКИ КАРТИЧКИ ЗА ДЕЦАТА ОД ОНКОЛОГИЈА ДА МОЖАТ ДА СЛЕДАТ ОНЛАЈН НАСТАВА

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД „КОРЧАГИН“ СО СВОИ СРЕДСТВА НАПРАВИЈА НОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДЕЦА