Раде Шербеџија

Таг
2Вести

РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ВО СКОПЈЕ ЈА ПРОМОВИРА КНИГАТА „ПО ДОЖДОТ“

ФАЛА МИЛЧО ШТО БЕВ ДЕЛ ОД ТВОЈОТ СОН, РЕЧЕ ШЕРБЕЏИЈА НА 25-ГОДИШНИНАТА ОД „ПРЕД ДОЖДОТ“