НАЈГОЛЕМИОТ ЦВЕТ НА СВЕТОТ ПРОНАЈДЕН ВО ЏУНГЛА ВО ИНДОНЕЗИЈА, НО ЖИВЕЕ САМО ЕДНА НЕДЕЛА