„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ГО СНИМА СВОЈОТ НАЈСКАП ФИЛМ ДОСЕГА, СО КРИС ЕВАНС И РАЈАН ГОСЛИНГ ВО ГЛАВНИ УЛОГИ