рак на дојка

Таг
8Вести

УТРЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВИОТ „РОЗОВ БАЗАР“ ЗА ПОДДРШКА НА БОЛНИТЕ ОД РАК НА ДОЈКА

ПАНДЕЛКА ОД ЦВЕЌИЊА ВО ГРАДСКИ ПАРК ЗА ЖЕНИТЕ КОИ СЕ БОРАТ СО РАКОТ НА ДОЈКА

ЌЕ ПИШУВАМ ПРОШТАЛНИ ПИСМА, НО СЀ УШТЕ НЕ СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ЖИВОТОТ, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ШЕНЕН ДОЕРТИ СО НАПРЕДНА ФАЗА НА РАК НА ДОЈКА

ПЕЈАЧКАТА НА „ГРЛС АЛАУД“ САРА ХАРДИНГ ОБЈАВИ ДЕКА ИМА РАК НА ДОЈКА

ШЕНЕН ДОЕРТИ ОТКРИ ДЕКА Ѝ СЕ ВРАТИЛ РАКОТ НА ДОЈКА

КАЈЛИ МИНОГ ПЛАЧЕШЕ ОД СРЕЌА НА ГЛАСТОНБЕРИ

ФРАНЦУСКА МИНИСТЕРКА ЈА ДОНИРАШЕ КОСАТА ЗА ЖЕНИ БОЛНИ ОД РАК

СЕРЕНА ТОПЛЕС ГО ПЕЕ ХИТОТ „СЕ ДОПИРАМ“ ВО КАМПАЊА ЗА БОРБА ПРОТИВ РАК НА ДОЈКА