Рамонс

Таг
2Вести

КОМИЧАРОТ ПИТ ДЕЈВИДСОН ЌЕ ГО ГЛУМИ ПЕЈАЧОТ НА „РАМОНС“ ВО НОВ БИОГРАФСКИ ФИЛМ

МАРКИ РАМОН ЌЕ ГИ СВИРИ ХИТОВИТЕ НА „РАМОНС“ НА Д ФЕСТИВАЛ