Рамштајн

Таг
3Вести

ПЕЈАЧОТ НА „РАМШТАЈН“ ДОБИ СТАТУА ЗА 60. РОДЕНДЕН, ЈА УКРАЛЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД 24 ЧАСА

„РАМШТАЈН“ ЈА ИСКОРИСТИ ПАНДЕМИЈАТА ЗА ДА СНИМИ НОВ АЛБУМ

„РАМШТАЈН“ НА ПРОЛЕТ ЌЕ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 10 ГОДИНИ