распад

Таг
3Вести

„РЕЈЏ АГЕНСТ Д МАШИН“ СЕ РАСПАДНА ПО ТРЕТПАТ, ЈА ОТКАЖА ПОВРАТНИЧКАТА ТУРНЕЈА

„КРЕНБЕРИС“ ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА ПОСЛЕДНИОТ АЛБУМ СО ДОЛОРЕС О‘РИОРДАН

ШТО СЕ СЛУЧУВАЛО СО ЧЛЕНОВИТЕ НА „АББА“ ПО РАСПАДОТ – НОВА ПОСТАВКА ВО МУЗЕЈОТ ВО СТОКХОЛМ