раце

Таг
2Вести

ГЕСТОТ ШТО БЕШЕ ЗАШТИТЕН ЗНАК НА МЕРКЕЛ ИМА СТРАНИЦА НА „ВИКИПЕДИЈА“ И ЕМОТИКОН, А НАСТАНАЛ СЛУЧАЈНО