развод

Таг
49Вести

ЏЕЈСОН МОМОА И ЛИЗА БОНЕТ СЕ РАЗВЕДУВААТ ПО 18 ГОДИНИ ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ

ЏО ЏОНАС ПОДНЕСЕ БАРАЊЕ ЗА РАЗВОД ОД ЅВЕЗДАТА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“, СОФИ ТАРНЕР

БРИТНИ СПИРС СЕ РАЗВЕДУВА ПО 14 МЕСЕЦИ БРАК

СОФИЈА ВЕРГАРА ОБЈАВИ ДЕКА СЕ РАЗВЕДУВА

ПОП ЅВЕЗДАТА АРИЈАНА ГРАНДЕ СЕ РАЗВЕДУВА ПО ДВЕ ГОДИНИ БРАК

РИКИ МАРТИН СЕ РАЗВЕДУВА ПО ШЕСТ ГОДИНИ БРАК

КЕВИН КОСТНЕР СЕ РАЗВЕДУВА ПО 18 ГОДИНИ БРАК

ВИТАЛИ КЛИЧКО СЕ РАЗВЕДУВА ПО 26 ГОДИНИ БРАК