МИЛИОН БЕЛГИЈЦИ СЕ ОДЗВАЛЕ НА ПОВИК ЗА СПАС НА БЕБЕ И ЗА ДВА ДЕНА ГИ СОБРАЛЕ ПАРИТЕ